Ingredienser:
- Pasta
- Kyllingfilet
- Cherrytomater
- Bacon
- Pesto
- Evt. Parmasanost
Til 4 kyllingfileter brukte jeg ca 400 g pasta, en pakke bacon, nesten et glass pesto og 1,5 pakke cherrytomater. Men stol litt på din egen smak.
Kok pasta etter parkens angivelige. Jeg brukte fullkornspasta.
Stek kyllingfiletene hele, først i panne for strekeskorpe og i ca 20 min i ovnen etterpå.
Del opp bacon i passe biter og stek de. Ha de i bollen.
Del opp cherrytomatene i fire og ha de over i bollen.
Ha i pastaen og del opp kyllingen og ha den i også. Bland i pesto. Pass på at det kommer pesto på alt i salaten, da blir den best.
Smaker godt med revet parmasan på toppen.
Server gjerne med hvitløkbaguette ved siden av.
Håper det smaker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar