tirsdag 14. april 2015

Lunsjomelett

Jeg har aldri vært noe fan av brødskiver som niste og knekkebrød blir jeg fort lei. Derfor prøver jeg ofte å finne noe annet til lunsj. Det er viktig at lunsjen min er mettende og at den er sunn. Derfor har jeg funnet ut at omelett er digg.

Ingredienser til en porsjon:
- 2 egg
- 2 ss ekstra lett melk
- En halv paprika
- En neve spinat
- 2 skiver fenalår
- Salt og pepper

Rør sammen egg og melk, ha i salt og pepper.
Skjær opp paprikaen, spinaten og fenalåret i passe biter. Ta gjerne vekk de største stilkene fra spinaten. 


Ha margarin i panna og start med å steke spinaten lett, ta litt og litt, for den blir fort mye mindre når den stekes. Ha i paprikaen og stek den lett også. Hell over eggblandingen og skru ned plata og legg på lokk. Når den har begynt å stivne litt på toppen, fordel fenalåret på toppen. La den stå å steke  svak varme under lokk til den er gjennomstekt. Server gjerne med cherrytomater og agurk.

Fyllet i omeletten bestemmer du jo selv. 


Håper det smaker. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar