søndag 29. november 2015

Bløtkake i en fei

I min familie feirer vi alt som kan feires, og min far vil da helst ha marsipankake eller bløtkake. Til høstens farsdag inviterte jeg mine foreldre på middag og jeg laget en enkel bløtkake til pappa.

Ingredienser bunn:

- 3 egg 

- 75 g sukker

- 75 g mel

- 3/4 ts bakepulver


Ingredienser fyll:
- Vaniljekrem
- Melkesjokoladepudding
- Jordbære
- Krem og jordbær til utenpå kaka.


Pisk eggedosis av sukker og egg. Sikt inn mel og bakepulver og vend inn med slikkepott. Smør deigen ut på en stekeplate, prøv å få et jevnt lag. Stekes på 210 grader 5-7 minutter, til den er gylden. 
La den avkjøle litt og del den opp i 3 like store deler. Legg en del på fatet, dynk bunnen (jeg brukte melk denne gangen), ha på sjokoladepuddingen og jordbær. Legg en ny bunn oppå og dynk denne også. Ha på vaniljekremen og mer jordbær. Legg på den siste bunnen, dynk denne også. Dekk hele kaka med krem og pynt med jordbær og raspa sjokolade.

Pappa ble veldig glad.

Håper det smaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar