Ingredienser:
- 200 g sukker
- 200 g margarin
- 1 eggeplomme
- 1 ss sirup
- 1/2 ts kanel
- 1 ts natron
- 1 ts vaniljesukker
- 6 dl mel
Pynt:
- Eggehvitte
- Perlesukker
- Hakka mandler
Start med å rør margarin og sukker hvitt. Bland så i resten av ingrediensene, til deigen en smidig og lett å forme. Sett deigen kaldt i noen timer før du baker den ut.
Del deigen opp i 6 like store deler. Rull de ut til pølser. Legg to og to pølser på et stekebrettet og klem de ut med fingrene. Husk at de blir større under steking. Når du har trykket dem ut, må du pensel dem med eggehvitten og strø på sukker og mandler.
Stekes på 180-200 grader i 10-15 minutter.
Når kakene kommer ut av ovnen skal du dele dem opp på skrå, mens de ennå er varme.
Håper det smaker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar