Ingredienser for 4 porsjoner:
- 400 g karbonadedeig
- 1 ss olivenolje
- 2 stk løk
- 2 stk paprika
- 1 boks hermetiske tomater
- 1 liten boks tomatpure
- 1 liten boks mais
- 1 boks hvite bønner i tomatsaus
- 2 dl ferdig laga buljong
- 1 stk laubærblad
- 1 ts chilipulver
- 1 fedd hvitløk
- Salt og pepper
Brun karbonadedeigen. Ha den over i en gryta. Kok ut panna med litt vann og hell det i gryta.
Skjær løk i båter, paprika i strimler og finhakk hvitløken. Fres dette litt i panna, og ha alt over i gryta.
Tilsett hermetiske tomater, tomatpure, buljong og krydder. La gryta koke i 20 minutter.
Putt i maiskorn og tomatbønner og la alt koke i ca 5 minutter.
Ta ut laubærbladene og smak til med mer krydder.
Server gjerne med brød og salat.
Håper det smaker.


Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar