Ingredienser:
- 2 dl linfrø
- 2 dl solsikkefrø
- 1,5 dl sesamfrø
- 3,5 dl havregryn
- 3,5 dl sammalt rug, grov
- 1 dl kli
- 1 dl hakka valnøtter
- 1 ts honning som røres ut i varmt vann
- 7 dl vann
- Salt og kanel
Sett ovnen på 180 grader, litt mindre om du bruker varmluft.
Bland alt sammen. Ha i litt salt og så mye kanel som du liker.
Fordel deigen på to plater og dra den utover i et jevnt lag, bruk gjerne en deigskrape.
Stek knekkebrødene først i 10 minutter, så tar du dem ut for å dele dem opp i den størrelsen du ønsker. Stek de videre i 30 minutter, så tar du dem ut og legger de over på en rist. Så setter du de inn igjen for å la de tørke i 15 min med åpen dør.
Håper det smaker.



Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar