Jeg digger også å prøve ut ulike typer pizza. En pizzatype som er fin å lage til middag og som er super niste dagen etter er pizzasnurrer. I den kan du ha akkurat hva du vil og liker. Siden det er hverdag, har jeg hatt mye grovt mjøl i deigen. Både for at den skal være mer mettende og sunnere.
Ingredienser bunn:
- 3 dl hvetemel
- 3 dl grovt rugmel
- Ca 2 dl lunka vann
- 1 pose pizzagjær
- Litt salt
- Ca 2 ss olje
Bland det tørre. Ha i det våte til passe deig. Kjevl ut deigen.
Ingredienser fyll:
- 400 g kyllingkjøttdeig
- Tomatpure
- Soltørka tomater
- Pepperoni
- Ost
- Krydder
Stek kjøttet og ha i krydder. Smør tomatpure på bunnen. Ha på resten av fylle. Ikke ta på for mye ost. Rull sammen deigen til en stor pølse. Del den opp i ca 2 cm tjukke skiver. Legg de på en stekeplate og la de heve. Ha ost på toppen før du steker.
Sett ovnen på 225 grader, jeg bruker varmluft ovn. Stek i ca 12 min, til osten er gyllen.
Håper det smaker.



Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar